EPHESUS.FI VERKKOSIVUSTOJEN KÄYTTÖEHDOT

Avaamalla tämän verkkosivuston sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä käytä tätä verkkosivustoa. Näitä käyttöehtoja sovelletaan Ephesus  Ravintolan ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden verkkosivustoihin.

SIVUSTON KÄYTTÖ

Sivujen pääasiallisena palveluntuottajana toimii Ephesus Ravintola (Ravintola Tahirit Ky). Postiosoite: Ephesus Ravintola Väinönkatu28, 40100 JYVÄSKYLÄ, y-tunnus: 2533218-3,  Käyntiosoite: Väinönkatu 28, 40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 040 751 3533

Ravintola Ephesus antaa oikeuden tarkastella ja ladata tällä verkkosivustolla olevaa aineistoa vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen tarkoitukseen, edellyttäen, että käyttäjä säilyttää kaikki alkuperäisen aineiston tekijänoikeustiedot ja muut omistusoikeustiedot kaikissa aineistoista ottamissaan kopioissa. Tämä sivuston aineistoa ei saa muokata millään tavoin tai jäljentää tai julkisesti näyttää, esittää tai jakaa tai muuten käyttää julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen ilman Ravintola Ephesus etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Tämän sivuston aineiston käyttäminen mihin tahansa tarkoitukseen muilla verkkosivustoilla tai verkkoon kytketyssä tietokoneympäristössä on kielletty.

Tämän sivuston sisältämän aineiston oikeudet, tekijänoikeudet mukaan lukien, ovat Ravintola Ephesus.

Lehdistötiedotteiden, sopimusehtojen, hinnastojen ja muiden julkiseksi tarkoitettujen asiakirjojen käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä.

Ravintola Ephesukseella on oikeus milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja mistä syystä tahansa muuttaa sivujen käyttöehtoja, ulkoasua, sisältöä, saatavuutta sekä sivuilla toimitettavia palveluita tai muita sivujen ominaisuuksia taikka lakkauttaa palvelun. Ravintola Ephesukseella on oikeus keskeyttää palvelun tarjoaminen huolto- ja päivitystoimenpiteiden ajaksi.

VASTUUT

Ravintola Ephesus ei vastaa välittömistä eikä välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat näiden sivujen tai sähköisten palveluiden käytöstä tai käytönestymisestä tai näihin liittyvästä vahingosta. Ravintola Ephesus ei takaa, että www-sivut toimivat keskeytyksettömästi tai virheettömästi. Ravintola Ephesus  www-sivuilla julkaistava sähköinen informaatio on tuotettu ainoastaan tiedonantotarkoituksessa sitoumuksetta, ellei erikseen ja nimenomaisesti ole toisin sovittu.

Ravintola Ephesus ei vastaa kolmannen osapuolen tuottamasta tai julkaisemasta materiaalista, johon näiltä www-sivuilta mahdollisesti on linkki.

Käyttäjä vastaa sivujen kautta antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja perille saapumisesta. Käyttäjä vakuuttaa ja vastaa siitä, ettei lähetä näille sivuille mitään lain vastaista tai epäasiallista aineistoa. Käyttäjän tulee kaikin kohtuullisin keinoin varmistua siitä, että lähetetty aineisto ei sisällä viruksia tai ole muulla tavoin vahingollista.

HENKILÖTIEDOT

Ravintola Ephesus käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti ja huolehtii yksityisyyden suojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä. Rekisteröintiä edellyttävissä palveluissa kerätyt käyttäjätiedot ovat osa Ravintola Ephesukseen asiakasrekisteriä ja niitä käytetään vain siinä määriteltyyn tarkoitukseen. Tietoja hankitaan rekisteröidyltä itseltään tai hänen edustajiltaan, viranomaisten pitämistä julkisista rekistereistä sekä luottotieto- ja asiakashäiriörekistereistä.Palvelutapahtuman niin edellyttäessä Ravintola Ephesus tallentaa viestejä varmistaakseen viestin sisällön. Henkilötietolain tarkoittama rekisteriseloste on saatavilla Ravintola Ephesukseelta

Ravintola Ephesus voi kerätä, käsitellä ja analysoida tietoja sivujen käytöstä, liikenteestä, tapahtumista ja muista sivuihin liittyvistä tilastotiedoista.Ravintola Ephesus voi myös hankkia tällaista tietoa luotettavilta kolmansilta tahoilta. Tällaista tietoa ei voida palauttaa yksittäistä tunnistettavaa henkilöä koskevaksi.

Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt verkkokaupan rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään Ephesus.fi-palvelun asiakkaaksi.

SÄHKÖPOSTI

Avoimessa tietoverkossa lähetettyjen sähköpostiviestien luottamuksellisuutta ei voida taata. Käyttäjien tulee välttää henkilötietojen tai muiden luottamuksellisten viestien välittämistä Ravintola Ephesukseella sähköpostitse. Yhtiö ei ole velvollinen toteuttamaan avoimen sähköpostin välityksellä annettuja toimeksiantoja tai palvelupyyntöjä. Ravintola Ephesukseella on oikeus käyttäjän pyynnöstä toimittaa sähköpostin välityksellä tietoja käyttäjän määrittelemään sähköpostiosoitteeseen. Ravintola Ephesus ei vastaa mistään avoimessa tietoverkossa lähetetyistä viesteistä aiheutuvista välittömistä eikä välillisistä vahingoista.

SOVELLETTAVA LAKI

Näihin ehtoihin sekä mahdollisiin Ravintola Ephesus www-sivuista tai niiden sisällöstä johtuviin kiistoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet käsitellään Jyväskylän käräjäoikeudessa.

VERKKOKAUPPA

TOIMITUSAIKA

Tilauksen toimitusaika määräytyy Ephesus Ravintolan ilmoittamien toimitusaikojen mukaan. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan aina tilausta tehdessä.

TILAUSVAHVISTUS

Vastaanotettuamme tilaksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostitse sekä tekstiviestillä, jotka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut. On ensiarvoisen tärkeää, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita, jotta vahvistukset tulevat perille.

MAKSUVAIHTOEHDOT

Tilaukset maksetaan etukäteen luottokortin Credit tai Debit maksuominaisuudella Klarna maksuosiossa tai Pay Pal:n verkkomaksupainikkeilla. Maksun jälkeen tilaus siirtyy valmistukseen. Maksuvälineinä hyväksymme yleisimmät luottokortit (Visa, Visa Electron ja Mastercard), kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut.

MAKSAMINEN VERKKOPANKISSA

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Maksun saajana on Ravintola Tahirit Ky (y-tunnus 2533218-3)

eMaksut-maksupalvelun tarjoaa (___________) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista.(_________) on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

 

 

ASIAKASTIETOJEN TALLENNUS

Tilaajan tiedot tallennetaan Ephesus Ravintolan asiakasrekisteriin.

REKLAMAATIO

Jos toimituksessa tai tuotteessa on kuitenkin vikaa, niin pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan myös Ephesus ravintolan tiedot ja toimitusaikaan sekä tuotteeseen liittyvissä asioissa

TO TOP