EPHESUKSEN LOUNAS

Runsaan lounasbuffetin kotikutoiset ja maittavat herkut sopivat niin pikaisellekin ruokatauolle työpäivän tai kokouksen oheen tai vaikka mukavan ostosretken päätteeksi! 
Lounas on katettuna arkisin Ma-Pe klo 11 – 14 sisältäen salaattipöydän, lämpimiä ruokia, pizzoja, kebabia sekä kahvin/teen.
Lounas hinta 10,50 €, kasvislounas 9,50 € ja keittolounas 8,50 €
Tervetuloa herkuttelemaan !

TÄLLÄ VIIKOLLA 

21.10.2019 MAANANTAI
Yayla corbasi (G,L)

”Turkkilainen minttu-jogurtti-riisikeitto”

Pasta di formaggio e verdure (G,VL)

”juustoinen kasvispasta”

Tavuk tandir (G,L )

”Curyy mustettua tomaatti-kanatandoori”

Hunkar Begendi (G,VL)

”Turkkilainen häränlihapata, juusto-munokoisopedillä”

Riisi, ja öliiviölyjyssä paistettuja perunoita
Pizzoja,nauta ja kana dönerkebab
Monipuolinen salaattipöytä.
(mm; hummus, punajuuri-kuskussalaatti, porkkana-kaprissalaatti, tzatziki, marinoidut oliivit, paahtetut parsakaali, hedelmiä, uunituore zaatarleipä, lavashleipä.)
Jälkiruoaksi, kahvi tai tee.
22.10.2019 Tiistai
Tomaatti-basilikkakeitto (G,L,vegan)
Talon pinatti (G,L,vegan)

”pomodor kastikkeinen ja, eriksen valkosipuli-kermaviilikastiketta”

Seesamibroilleri(G,L)
A la provence (G,L)

”ratatoulle karitsanpata, minttu maustettuna”

Riisi ja paistettua perunat

Pizzoja,nauta ja kana dönerkebab
Monipuolinen salaattipöytä.
(mm; hummus, punajuuri-kuskussalaatti, porkkana-kaprissalaatti, tzatziki, marinoidut oliivit, paahtetut parsakaali, hedelmiä, uunituore zaatarleipä, lavashleipä.)
Jälkiruoaksi, kahvi tai tee.
16.10.2019 KESKIVIIKKO
Päivänkeitto (G,L)
Pasta de verdura (G,L,vegan)

”vegan kasvis pasta ja eriksen kermaviilikastiketta”

Zencefilli karidesli somon (G,L)

”Inkivääri, terijakki katkarapu-lohi”

Etli turlu (G,L)

”Turkkilainen kasvis-häränlihapata”

Riisi ja tilliperunat
Pizzoja,nauta ja kana dönerkebab
Monipuolinen salaattipöytä.
(mm; hummus, punajuuri-kuskussalaatti, porkkana-kaprissalaatti, tzatziki, marinoidut oliivit, paahtetut parsakaali, hedelmiä, uunituore zaatarleipä, lavashleipä.)
Jälkiruoaksi, kahvi tai tee.
17.10.2019 Torstai
Mercimek corbasi ”linssikeitto” (G,L,vegan)
kreikkalainen mozzarella-juusto mousakka (G,VL)
Rub-bbq broilleri (G,L)
Pasa köftesi (G,L)

”Paschan kermaisessa kastikessa karitsa pyörykät”

Riisi ja bulgur (G,L,Vegan)
Pizzoja, kana ja nauta dönerkebab
Monipuolinen salaattipöytä.
(mm.; hummus, punajuuri-couscoussalaatti, porkkana-kaprissalaatti, tzatziki, marinoidut oliivit, paahdettu parsakaali, hedelmiä, uunituoretta zaatarleipää, lavashleipä)
Jälkiruoaksi kahvi/tee.
18.10.2019 Perjantai 
Linsikeitto (G,L)
Mucver ja friterattu kasvikset (L)
Vuohenjuusto-paholaisbroileri (G,VL)
Savuhärkää (G,L)
Riisi ja oliiviölyjyssä paistettua perunat 
Pizzoja,nauta ja kana dönerkebab

 

Monipuolinen salaattipöytä.
Jälkiruoaksi, kahvi tai tee.

TERVETULOA!

TO TOP